Partnere

Hjem » Partnere

Her er

Våre partnere

Party Land er verdens største internasjonale detaljhandelskjede for festtilbehør, og det er alltid en åpen Party Land-butikk et sted på jorden. I sortimentet finner du hatter, dekorasjoner, tallerkener, krus, konfetti, pinjatas, heliumballonger og mer. Med andre ord har de alt du trenger for å feire en fest som dåp, bryllup, barnebursdag etc. Temafester blir stadig mer populære både til som privatfest og bedriftsarrangementer. De har leie av heliumtuber og slush-maskiner, røde løpere og hvis det er en stor bestilling, kommer de til deg og ordner ballongbestilling på stedet! Følg Party Land på Instagram!

Skyggesiden er en koselig bar i sentrale Oslo, Rådhusgata 30. De har stort utvalg av øl, delikate cocktails og snacks.  Åpningstider er mandag-søndag 16.00-03.00. Følg Skyggesiden Bar på Instagram og Facebook.

Pavlo Prykhodko er fotografen vi har brukt på åpningseventet til Skyggesiden Running Club.
– Traveling to the magnificent places of the Earth, walking through the streets of the beautiful cities, hiking through the high altitudes in the northern latitudes…
Besøk hans hjemmeside
Effekt Media leverer hjemmesider og tilbyr klikkbasert annonsering gjennom Google Ads og Bing Ads. Syns du markedsføring på internett er vanskelig? Effekt Media kan gjøre det litt enklere for deg. De kartlegger din bedrifts synlighet på internett og lager en strategi for å øke synligheten betraktelig. De benytter sin kompetanse og faglige nettverk for å produsere, forhandle og kjøpe inn produkter eller tjenester som gjør at dine kunder finner deg mye enklere. De er da din markedsavdeling hele året og håndterer alt relatert til Internett. Følg Effekt Media på Facebook eller besøk deres hjemmeside.