Partnere

Hjem » Partnere

Her er

Våre partnere

INTERSPORT Concept Store Aker Brygge åpnet torsdag 11. august i 2016! Her finner du eksklusive nyheter fra de største merkevarene innen løp og trening: Nike, Asics, Adidas og Reebok. Du finner også det siste fra Kari Traa, Under Armour og andre utvalgte trendsettere. Nyhetene kommer samtidig som store kolleksjoner lanseres internasjonalt så følg INTERSPORT Concept Store Aker Brygge på Facebook og Instagram og få med deg de siste nyhetene.
Skyggesiden er en koselig bar i sentrale Oslo, Rådhusgata 30. De har stort utvalg av øl, delikate cocktails og snacks  Åpningstider er mandag-søndag 16.00-03.30. Følg Skyggesiden Bar på Instagram og Facebook.
Oslo Massasjesenter er ledet av Kjetil Prestesæter – en av de mest erfarne og allsidige i norsk massasjebransje. Han er utdannet massasjeterapeut, treningveileder og lærer, og har jobbet som terapeut og kursholder i over 20 år. Følg Oslo Massasjesenter på Facebook.

Besøk hjemmesiden

Pavlo Prykhodko er fotografen vi har brukt på åpningseventet til Skyggesiden Running Club.
– Traveling to the magnificent places of the Earth, walking through the streets of the beautiful cities, hiking through the high altitudes in the northern latitudes…
Besøk hans hjemmeside
Party Land er verdens største internasjonale detaljhandelskjede for festtilbehør, og det er alltid en åpen Party Land-butikk et sted på jorden. I sortimentet finner du hatter, dekorasjoner, tallerkener, krus, konfetti, pinjatas, heliumballonger og mer. Med andre ord har de alt du trenger for å feire en fest som dåp, bryllup, barnebursdag etc. Temafester blir stadig mer populære både til som privatfest og bedriftsarrangementer. De har leie av heliumtuber og slush-maskiner, røde løpere og hvis det er en stor bestilling, kommer de til deg og ordner ballongbestilling på stedet! Følg Party Land på Instagram!
House of Business er et firma i Oslo som leier ut kontorlokaler henholdsvis i områdene Bjørvika, Solli Plass, Brynseng, Lysaker, Nationaltheateret og Skøyen i Oslo. De har også fasiliteter i Budapest. Hos House of Business tilbyr de utleie av kontorlokaler, både heltid og deltid, virtuelt kontor (Eksklusiv firmaadresse i Oslo), utleie av møterom og auditorier som har kapasitet opptil 110 personer. Følg de på Facebook , eller besøk deres hjemmeside.
Effekt Media leverer hjemmesider og tilbyr klikkbasert annonsering gjennom Google Ads og Bing Ads. Syns du markedsføring på internett er vanskelig? Effekt Media kan gjøre det litt enklere for deg. De kartlegger din bedrifts synlighet på internett og lager en strategi for å øke synligheten betraktelig. De benytter sin kompetanse og faglige nettverk for å produsere, forhandle og kjøpe inn produkter eller tjenester som gjør at dine kunder finner deg mye enklere. De er da din markedsavdeling hele året og håndterer alt relatert til Internett. Følg Effekt Media på Facebook eller besøk deres hjemmeside.